Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

PASSANANT FOTO 2012

Inaugurarem la Trobada Fotogràfica Passanant Foto, setena edició, amb la ponència Del calotip a la foto digital a càrrec d’en Toni Catany, un dels grans mestres de la fotografia del nostre país. La ponència de la Marta Dahó, llicenciada en Història de l’Art sobre El paisatge que ve ens va mostrar una excel·lent anàlisi sobre la fotografia més actual. A la sala Francesc Sanfeliu i Canela, la fotògrafa Conchi Martínez va presentar en primícia l’exposició fotogràfica Diagonal - Cornellà amb la qual va guanyar el “PassFOTO produeix exposició 2011”. A la sala Antic Forn, aquest any, vam projectar l’exposició col·lectiva FOTOGRAFIES 5. MÒBIL on els autors són els fotògrafs assistents en anteriors edicions. A la sala del local cultural de les escoles vam exposar “Libres fotogràfics d’autor” on els autors assistents van poder presentar el seu llibre. Com a cloenda dels actes del primer dia de la trobada, vam presentar el tercer llibre Viatge a la Conca de Barberà 2 de la  col·lecció PassFOTO 13x18 amb fotografies de: Josep Bou, Jaume Bisbal, Enric de Santos, Maria Gregori, Anna Isan i Conchi Martínez i textos de l’escriptor Josep Vallverdú.

 

El segon dia de la trobada, al matí, els fotògrafs, prèviament inscrits, van participar en l’activitat “PassFOTO produeix exposició” i van presentar, en un acte públic i obert a tothom, els seus projectes en format d’exposició a un jurat, perquè aquest seleccionés el guanyador o guanyadora. El projecte guanyador es produirà i exposarà en la propera edició de Passanant Foto. Pels volts del migdia es van obrir les exposicions al públic en general.

 

En l’àrea de comunicacions, seguim amb el servei de difusió des del lloc web de la trobada de les activitats fotogràfiques (exposicions, premis, publicacions, tallers…) fetes  per tots els assistents a la Passanant Foto, així com de les informacions  diverses.

 

 

Josep Bou

Director de Passanant Foto