Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

PASSANANT FOTO 2014

   

Inaugurarem la Trobada Fotogràfica Passanant Foto, novena edició, amb la ponència “NUS” a càrrec de Rafael Navarro, un fotògraf una part considerable de la producció del qual ha estat sobre la temàtica del nu. La ponència de Mónica Lozano “COM DONAR VISIBILITAT AL TEU TREBALL” va donar moltes pautes sobre com orientar i progressar en la direcció encertada i idònia en la construcció de qualsevol projecte. A la sala Francesc Sanfeliu i Canela, la fotògrafa Ivana Larrosa va presentar l’exposició fotogràfica REPÒS” amb la qual va guanyar el “PassFOTO produeix exposició 2013”. A la sala Antic Forn, aquest any, vam projectar l’exposició col·lectiva “ESCALES. Com a cloenda dels actes del primer dia de la trobada, vam presentar el cinquè llibre Viatge a la Conca de Barberà 5 de la  col·lecció PassFOTO 13x18 amb fotografies de Josep Bou, Pep Escoda, Joan Porredon, Sònia Villegas i Cristina Forés.

 

El segon dia de la trobada al matí els fotògrafs prèviament inscrits van participar en l’activitat “PassFOTO Diàlegs fotogràfics personalitzats” presentant els seus projectes als tutors seleccionats per tal de debatre, intercanviar i comentar aspectes tècnics, estètics, conceptuals… amb ells. Els tutors d’enguany van ser: Mónica Lozano directora de Cienojos i el fotògraf Josep Bou director de Passanant FOTO. Pels volts del migdia es van obrir les exposicions al públic en general.

 

En l’àrea de comunicacions seguim amb el servei de difusió des del lloc web de la trobada de les activitats fotogràfiques (exposicions, premis, publicacions, tallers…) fetes  per tots els assistents a Passanant Foto, així com informacions  vàries.

 

Josep Bou

Director de Passanant Foto