Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Projecció de cinc r...
 

23/05/2011

[Tornar]

Projecció de cinc reportatges etnològics que formen part de “PassFOTO mou projectes” al MVR de l’Espluga de Francolí

PassFoto mou projectes és una activitat filla de la trobada fotogràfica Passanant Foto que organitza una vegada a l’any el fotògraf Josep Bou al poble de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà. Per tal de donar a conèixer i difondre el talent fotogràfic que s’hi reuneix Bou ha ideat aquest projecte que pretén passejar per espais singulars de Catalunya la feina que molts dels fotògrafs vinculats al col·lectiu fan. En aquest cas, Josep Bou ha proposat per a l’acte del Museu la projecció de cinc reportatges etnològics situats en diferents localitzacions del món.

 

A mode  de recerca etnològica, cinc fotògrafs ens transportaran als seus àmbits de treball a través de les notes de camp que hi han pres, en aquest cas, en forma de fotografies. Conchi Martínez, Daniel Padró, Eugeni Gay, Josep M. Casanoves i Maria Gregori ens conviden a veure i visitar, gairebé a olorar, Mongòlia, Calcuta, Bolívia, Marroc i el Tibet respectivament.


Un cop acabada la projecció els autors presents parlaran de la seva experiència i s’obrirà un torn de preguntes. Us esperem al Museu de la Vida Rural. Carretera de Montblanc, 35 de l’Espluga de Francolí. Divendres 27 de maig a les 19,30 hores.

 

 

Algunes de les imatges que es projectaran