Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Autèntic èxit de l...
 

28/05/2011

[Tornar]

Autèntic èxit de la projecció organitzada per “PassFOTO mou projectes” al MVR de l’Espluga de Francolí

Si hi ha alguna cosa que ens encoratge a seguir lluitant i treballant a l’equip de PASSANANT FOTO és saber que les activitats programades tenen bona acollida, tan per part dels fotògrafs com del públic en general i, la sala d’actes plena del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, ahir 27 de maig, va posar-ho de manifest.

 

Va obrir l’acte el Sr. David Rovira, alcalde de l’Espluga de Francolí, en Josep Bou va fer una breu presentació i introducció als orígens i història de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto, i tot seguit vam donar pas a la projecció NOTES DE CAMP FOTOGRÀFIQUES dels fotògrafs Conchi Martínez, Daniel Padró, Eugeni Gay, Josep M. Casanoves i Maria Gregori, tots ells vinculats a Passanant Foto. Com tres dels autors eren amb nosaltres ens van explicar curiositats i anècdotes sobre els seus respectius viatges alhora que també es va iniciar un interessant diàleg amb el públic assistent.


Per cloure l’esdeveniment ens vam fer la clàssica foto de grup ( de la gent de Passanant Foto ) i a l’hostal “Les disset fonts” de l’Espluga de Francolí vam fer un pa amb tomàquet acompanyat d’alguna cosa més, evidentment.

 


 

A la primera línia l’equip organitzador de Passanant Foto: Josep Bou, Teresa Jové i Joan Pons. D’esquerra a dreta a la segona filera: Alicia i Conchi Martínez; Sònia Villegas; Josep M. Casanoves; M. Gràcia de la Hoz i M. Carme Amenós ( futura alcaldessa de Passanant i Belltall. A l’última filera: Jordi Bergada; Jaume Farré; Daniel Padró; Lourdes Rué, Albert Carreras i Antoní Sabaté.