Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES A l’exposició de ...
 

01/05/2012

[Tornar]

A l’exposició de LLIBRES FOTOGRÀFICS D’AUTOR programada per PASSANANT FOTO 2012 hi haurà exposats més de vint llibres.

A l’equip de Passanant FOTO ens va sembla que lo més adient per inaugurar l’edifici recuperat, per l’actual ajuntament, de les escoles de Passanant seria programar-hi una exposició de llibres.

 

Vàrem obrir una convocatòria convidant als fotògrafs a participar-hi, moltes han estat les propostes rebudes. Per seleccionar-les vam cenyir-nos als llibres que millor encaixaven en el concepte de llibre d’autor, desestimant altres que tot i tenir una bona edició la línia editorial s’allunyava del concepte.

 

En l’exposició que presentem bàsicament hi haurà tres sistemes d’edició: els fets per Blurb o opcions similars; els impresos a una impremta i els realitzats al Laboratori Còpia de Barcelona. Exposats en una amplia taula i presentats un al costat de l’altre, serà un bon moment per mirar i comparar.

 


Els autors que hi trobareu són en Carles Mitjà amb “Silent Places”; l’Albert Carreras amb “Lullabies and others sounds 1”; en Carlos Albalá & Ignasi López amb “ Evidences as to man’s place in nature”; en Pau Faus amb  “Figueres – Paris. 5 hores 30 minuts”; en Joserra Santamaría amb “Mundos Paralelos” i “Diario de Interiores; en Josep M. Abadia i Lluïsa Roca amb “Aigua”; l’Helena Rovira amb  “Tomorrow”; en David Mocha amb “Transición “; en Francesc Vera amb “ Urbs mínima”; en Joan Porredon amb  “Clicfamòbil”; la Cori Pedrola amb “és de nit quan comença el dia”; en Toni Catany amb “INDIA 2009”; en Josep Ignasi Oms amb “ Espai desnonats 1.- Fàbriques” i “Espais desnonats 2.- Habitatges”; en Joan Pla amb “Selección privada”; l’Antonio Corral amb “Hombres de Carbón“ i “ Persistencia en la Memoria“, la Conchi Martínez amb “DIAGONAL –CORNELLÀ” i Pep Escoda amb “Shalom Tarragona”.