Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Passanant FOTO 2012 ...
 

08/05/2012

[Tornar]

Passanant FOTO 2012 clou amb gran èxit la seva setena edició

Un bon grup de fotògrafs, alguns habituals i d’altres que s’estrenaven, varen omplir el carrers del poble de Passanant que des de fa set any acull la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO.L’alcaldessa Sra. M. Carme Amenós i Josep Bou director-creador de Passanant FOTO en l’acte de benvinguda i presentació de la setena edició.

 


La ponència del fotògraf Toni Catany no cal dir-ho un autèntic gust; la ponència de la Marta Dahó va posar de manifest que la fotografia està viva i que no tots, els fotògrafs, l’entenen de manera igual, però no oblidem que la diversitat alhora de mirar i encarar projectes fotogràfics i el respecte per les obres dels nostres companys ens enriquirà a tots.
Toni Catany en la ponència “Del calotip a la fotografia digital”
Marta Dahó en la ponència “El paisatge que ve”

 


La col·lectiva Fotografies 5. Mòbil va sorprendre satisfactòriament a molts, ja que no s’esperaven que amb un mòbil és poguessin fer imatges tan creatives i amb estètiques, conceptes i visions tan diverses.

 

La fotògrafa Conchi Martínez, guanyadora del “PassFOTO produeix exposició 2011” va presentar-nos l’exposició DIAGONAL-CORNELLÀ amb la que va guanyar, explicant anècdotes i curiositats passades a lo llarg de l’any en que va estar treballant-hi. L’exposició estava acompanyada d’un llibre i un DVD amb so gravat per la mateixa Conchi Martínez.

 El Josep i la Conchi presentant l’exposició i explicant tot el projecte
Una assistent mirant el llibre DIAGONAL – CORNELLÀ que Còpia ha fet amb el sistema CBooks per completar l’exposició

 


L’exposició de LLIBRES FOTOGRÀFICS D’AUTOR on els assistents van poder fullejar, mirar, remirar i parlar amb alguns dels autors presents va ser molt ben acollida. A la mateix exposició els bons amics de Còpia va presentar-nos el sistema de CBooks, per impressió de llibre d’autor amb una excel·lent qualitat i amb uns preus més que interessans.

En aquestes imatges es pot copsar el gran interès que va despertà l’exposició.
Res com que tenir un llibre a les mans, i si és de fotografia molt millor

 

 

Per cloure el primer dia de la trobada vam fer-ho amb la presentació del tercer llibre VIATGE A LA CONCA DE BARBERÀ 3 de la col·lecció PassFOTO 13x18 a càrrec d’en Norbert Tomàs. Els fotògrafs autors Jaume Bisbal, Anna Isan, Conchi Martínez, Maria Gregori i Josep Bou comissari de la col·lecció van signar llibres.

 
El Norbert Tomàs i l’Anna Isan comentant algunes fotografies del llibreEl Josep Bou comissari de la col·lecció PassFOTO 13x18 signant llibres.
El fotògraf Jaume Bisbal autor del municipi de Senan signant llibres.

 


Els fotògrafs que van quedar-se a sopar a Passanant i després d’una animada sobretaula va optar per organitzar (no tots) una sessió fotogràfica nocturna. Esperem que algun dia vulguin compartir amb tots nosaltres aquestes fotografies.