Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Presentació del lli...
 

21/05/2012

[Tornar]

Presentació del llibre Viatge a la Conca de Barberà 3 al Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El passat divendres 18 de maig es va presentar el tercer llibre Viatge a la Conca de Barberà 3 de la col·lecció PassFOTO 13x18 a la sala noble del Palau Alenyà de Montblanc, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

L’Il·lm. Sr. Ramon Borràs, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va donar la benvinguda a tots els assistents. En Josep Bou creador i director de Passanant FOTO i de la col·lecció va fer referència al suport que rep aquesta tan des de les institucions, col·laboradors particulars, empreses, famílies i evidentment la dels fotògrafs vinculats a Passanant FOTO que amb entusiasme afronten el repte de fotografiar el municipis de la Conca. Per primer vegada vam comptar amb el la presència de l’alcaldessa de Passanant i Belltall, la Sra. M. Carme Amenós, editor de l’edició. Va cloure la presentació l’Il·lm. Sr. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona que des de sempre ens ha fet costat amb una magnífica exposició sobre el territori i la seva gent. Les paraules creades expressament per aquest tercer volum de la col·lecció pel bon amic i escriptor en Josep Vallverdú, absent de l’acte per motius ben tristos i lamentables, ens vàrem acompanyar a lo llarg de tot l’acte.

Per cloure la presentació es va projectar un DVD realitzat per en Josep Bou, on la veu d’en Josep Vallverdú gravada a posta, ens anava presentant un breu resum en imatges fixes i en moviment sobre els espais i pobles que surten fotografiats al llibre. Després de la projecció es van lliurar els llibres a tots els alcaldes assistents i patrocinadors.

 

 


D’esquerra a dreta: l’Il·lma. Sra. M. Carme Amenós, alcaldessa de Passanant i Belltal; l’Il·lm. Sr. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragonal, l’Il·lm. Sr. Ramon Borràs, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Josep Bou, fotògraf, director-creador de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO i de la col·lecció PassFOTO 13x18