Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES La UdL acull l’exp...
 

03/12/2012

[Tornar]

La UdL acull l’exposició DIAGONAL – CORNELLÀ guanyadora de “PassFOTO produeix exposició 2011” de la fotògrafa Conchi Martínez

En un excel·lent muntatge i adaptació a la Sala a càrrec d’en Josep Armengol, la UdL -Universitat de Lleida- inaugura l’exposició DIAGONAL –CORNELLÀ de la fotògrafa Conchi Martínez, guanyadora del “PassFOTO produeix exposició 2011”, activitat organitzada per Passanant FOTO.

 

La linealitat de les fotografies, la clara referència iconogràfica al transport suburbà dels cartells que informàvem on s’havia fet cada fotografia així com el banc on seure per poder visionar el vídeo que acompanya l’exposició, amb so real del metro de Barcelona gravat per la mateixa Conchi, transporta a tots els assistents a les andanes de qualsevol estació metropolitana.

 

Un bon grup de fotògrafs vinculats amb la Trobada així con també Sra. Carme Amenós, alcaldessa del municipi que des de fa set anys acull i dóna suport a Passanant FOTO van assistir a la inauguració el passat divendres. L’exposició romandrà obert fins el 10 de gener de 2013.

 

Clos l’acte, i abans de anar a sopar tos junts, vàrem apropar-nos fins la Sala EnArt Photo & Co que dirigeix la Susana Martínez, on es presentava Instagramfísic, exposició col·lectiva de 60 autors, on totes les imatges s’havien fet amb l’aplicació gratuïta per iPhone o per Android Instagram.

 



En aquesta imatge es pot apreciar la linealitat de l’exposició

 



Alguns dels assistents asseguts al banc visionant el vídeo que acompanya l’exposició

 

 




Una imatge feta al sortir de l’exposició Instagramfísic, de camí al restaurant on vàrem sopar

 

 

Teresa Jové

Coordinadora de Passanant FOTO