Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Passanant FOTO col·...
 

25/11/2013

[Tornar]

Passanant FOTO col·labora amb l’espai enArt de Lleida



Passanant FOTO inaugura col·laboració amb l’espai enArt de Lleida programant conjuntament l’exposició ARBRES projectada a la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO 2013.


Aquest exposició col·lectiva, que neix en el marc de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO, és un cal exponent de com de diferent es pot afrontar un mateix tema a l’hora de fotografiar-lo. L’objectiu primordial era crear un diàleg fotogràfic entre les obres presentades i posar de manifest la multiplicitat de mirades possibles davant d’un mateix tema.

 

ARBRES en el sentit més ampli de la paraula i context és el tema que vaig escollir perquè actues de fil conductor d’aquesta exposició col·lectiva, donant total llibertat a l’autor en la tècnica i la narrativa fotogràfica, alliberant-lo de qualsevol premissa que no fos el subjecte a fotografiar.

 

L’equilibri entre lo individual i lo col·lectiu es un dels factors que defineix ARBRES, l’exercí de construir una exposició col·lectiva encaixa de ple en la filosofia de Passanant FOTO que no és altra que la de crear un punt de trobada útil al fotògraf, on relacionar-se, intercanviar i compartir experiències, iniciar nous contactes, estimular la creació i aprofundir en aquest món que ens ha seduït i ens apassiona -la fotografia- tant en la  tècnica com en el concepte.

 

La Susana Martínez, comissaria de l’exposició i responsable de l’espai enArt, ha seleccionat a: Anna Isan, Conchi Martínez, Dani Codina, David Salcedo, Dolors Ayxendri, Fran Martí, Jesús Belmonte, Joan Porredon, José-Ángel Sáez-Díez, Luismi Romero, M. Gràcia de la Hoz, M. Teresa Closas, Maria Gregori, Oriol Clavera, Pep Escoda, Piko Zulueta i Sònia Villegas d’entre tots els autors que van projectar en la vuitena edició de Passanant FOTO 2013, mostrant-nos com de variades i diverses són les opcions de comunicació amb l’espectador lector d’imatges.

 

Josep Bou

Director – Creador  de Passanant FOTO