Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES JOSEP BOU: LA LLUM I...
 

09/03/2015

[Tornar]

JOSEP BOU: LA LLUM I LA FOTOGRAFIA, taller teòric-pràctic el dissabte 28 de març a Lleida

 


En Josep Bou fotògraf, director i creador de Passanant FOTO, el dissabte 28 de març de 2015 impartirà el taller teòric-pràctic LA LLUM I LAFOTOGRAFIA organitzat per Sirera Serveis Fotogràfics  de Lleida.

 

La filosofia d’aquest taller es la d’aprofundir en la gran vàlua que la llum té en la fotografia. La llum no la veuríem si no fos per l’ombra i els volums que produeix, saber valorar aquests matisos és la feina del fotògraf. Il·luminar en fotografia és omplir de valors la imatge. La llum dóna relleu i volum, una bona il·luminació ens reforça el concepte o no d’allò que volem fotografiar i ens ajuda en els processos posteriors.

 

Analitzarem i comentarem imatges que ens introduiran en els conceptes creatius, estètics i en les tècniques de treball. Explorarem una amplia gama de situacions on el fotògraf té que lluitar per obtenir bones fotografies. Treballarem amb diverses fonts de llum. Valorarem la quantitat -la molta i la poca llum- i quant està o no al nostre abast modificar i direccionar la font de llum, per assolir el millor resultat. Cada fotògraf disposarà d’un temps per poder fer les seves fotos amb la model. Clourem la jornada amb un anàlisi  sobre les imatges obtingudes en el taller.”

 

Inscripcions i més informació: Tel. 973 241 878 o info@sirerafoto.com

* Extracte del temari del taller

 

Teresa Jové

Coordinadora de Passanant FOTO