Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Passanant FOTO organ...
 

23/03/2015

[Tornar]

Passanant FOTO organitza una Trobada amb el fotògraf Rafael Navarro a SaragossaPassanant FOTO ha donat suport a les Trobades Culturals-Gastronòmiques organitzades per fotògrafs vinculats a Passanant FOTO  a: Lleida, Sant Cugat, Barcelona… havent superat totes elles, amb escreix, les expectatives de participació i interès.

 

Encoratjats per la bona acollida d’aquesta iniciativa des de Passanant FOTO ens hem decidit per organitzar una Trobada amb el fotògraf Rafael Navarro a Saragossa, el dissabte 6 juny de 2015.

 

El fotògraf Rafael Navarro ens obrira les portes del seu estudi per mostrar-nos la seva obra i explicar-nos in situ com treballa, crea i dóna vida a les seves peces fotogràfiques. Aquesta Trobada és una magnifica oportunitat per poder dialogar directament de manera distesa, però seriosa amb un dels fotògrafs més prestigiosos i reconeguts del país.

 

La Trobada és oberta a tothom que hi estigui interessat. Per reservar plaça heu de trametre un correu a josepbou@josepbou.com posant TROBADA SARAGOSSA en l’apartat ASSUMPTE i assenyalant el número d’assistents i quin medi de transport (cotxe o AVE) utilitzareu. L’assistència no té cap cost. Els gastes de dietes i desplaçaments van a càrrec de cada un dels assistents.

 

Des de Passanant FOTO crearem un xarxa per contactar les persones inscrites d’una mateixa zona geogràfica, per, així, poder utilitzar places lliures de cotxes i compartir gastes de desplaçaments.

 

Teresa Jové

Coordinadora de Passanant FOTO