Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTĂŤCIES JOSEP BOU: RETRAT Dâ...
 

16/04/2015

[Tornar]

JOSEP BOU: RETRAT D’UNA CIUTAT, taller teòric-pràctic a Reus organitzat per VaporLab

 


                       

En la part pràctica d’aquest taller retratarem la ciutat de Reus i en la part teòrica aprofundirem sobre com: analitzar, preparar, planificar, desenvolupar un projecte fotogràfic. Treballarem conceptes creatius, estètics, tècnics… i de producció, tots ells, bàsics per a qualsevol projecte fotogràfic. I ens endinsarem dins una sèrie de coneixements teòrics i pràctics on cada un d’ells ens ajudarà a comprendre i realitzar, molt millor, aspectes sobre els nostres projectes fotogràfics en general, sense que la seva complexitat, contingut, durada, tècnica, format… siguin impediment per afrontar-nos a ells. 

Tots aquests aspectes tractats a lo llarg del taller ens ajudaran a l’hora de decidir, entre tots el assistents, quin o quins formats (exposició, llibre, catàleg, projecció... ) poden ser més adients per presentar el RETRAT D’UNA CIUTAT: REUS (fet entre tots) en un acte obert a tota la gent de Reus a l’espai de VaporLab a la tardor d’aquest any.

 

En aquest taller presentaré i compartiré la meva experiència, a través d’una trilogia, sobre una mateixa ciutat i la seva gent, que consta de: tres llibres d’autor publicats, dos exposicions i un DVD.

 

El programa l’he estructurat en tres dissabtes, el 16 i 30 de maig i el 20 de juny de 2015, no consecutius per tal que cada assistent tingui temps suficient per desenvolupar el seu projecte.

 

El preu, més informació i inscripcions a VAPOR LAB: info@vaporlab.cat

o al Tel. 657 823 688 de la Coia Domingo coordinadora del taller.