Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

PRESENTACIÓ

PASSANANT FOTO 2014 - NOVENA EDICIÓ
  

   

Ja hem arribat a la novena edició de Passanant FOTO. Per fer-ho no hem escatimat esforços, treball, dedicació, enginy, il·lusió, coratge…, però sense vosaltres, amics i companys fotògrafs, que any rere any ens heu fet suport, res hauria estat possible. 

Passanant FOTO no és aliè a la situació global en què es troba immers el nostre país i, a l’hora d’encarar aquests edició, no hem pogut pas obviar-ho, però si hi ha alguna cosa a la qual no hem volgut renunciar és a l’esperit, filosofia, tarannà que ha dotat a la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO d’una identitat pròpia. Continuarem estant al costat dels fotògrafs emprenedors; cercant propostes, projectes i activitats que estimulin la creativitat i ens ajudin a créixer junts, per seguir augmentant aquesta gran família que al llarg d’aquests anys hem conformant la “gent de Passanant FOTO”. 

El dissabte 10 de maig seguim amb el programa bàsic de ponències, inauguracions d’exposicions col·lectives i individuals i la presentació del llibre Viatge a la Conca de Barberà 5 de la col·lecció PassFOTO 13x18, com a cloenda del primer dia de la trobada. 

El diumenge 11 de maig, al matí, encetem una nova activitat que hem batejat amb el nom de DIÀLEGS FOTOGRÀFICS PERSONALITZATS. Aquesta nova activitat neix amb l’objectiu de facilitar el contacte entre dues persones interessades a dialogar sobre un projecte fotogràfic. La primera, curador, fotògraf, comissari, galerista… està disposada a assessorar, suggerir, orientar… la segona, que necessita dels seus coneixements per desencallar, evolucionar, avançar en la construcció  o simplement intercanviar punts de vista sobre un projecte o idea.

Clourem la trobada amb les visites guiades a les exposicions.

   

Organitza l'Ajuntament de Passanant i Belltall
Creador i Director Josep Bou