Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

DIÀLEGS FOTOGRÀFICS PERSONALIZATS

   

DIÀLEGS FOTOGRÀFICS PERSONALIZATS. Aquesta activitat que encetem aquesta novena edició de Passanant FOTO, neix amb l’objectiu de facilitar el contacte entre dues persones interessades a dialogar sobre un projecte fotogràfic, sigui quin sigui el seu format. La primera, curador, fotògraf, comissari, galerista… està disposada a assessorar, suggerir, orientar… la segona, que necessita dels seus coneixements per desencallar, evolucionar, avançar en la construcció, desenvolupament, estructuració, edició, maquetació  o simplement intercanviar punts de vista sobre un projecte o idea independentment en quina fase de gestació aquest es trobi. 

Per a aquests primers DIÀLEGS FOTOGRÀFICS, comptarem amb la Mónica Lozano, directora de Cienojos i amb Josep Bou, fotògraf i director de Passanant FOTO.  

Per participar-hi, és imprescindible la inscripció assenyalant amb quin dels dos es vol tenir el diàleg o si es vol amb ambdós. Cada inscrit disposarà de 30 minuts per dialogar individualment amb la persona escollida. La persona inscrita ha de presentar la seva proposta en suport físic: paper fotogràfic, fotocòpies… ja que aquest facilita la creació d’un diàleg fluid entre ambdues persones. No s’acceptarà qualsevol altre format. L’acte no és obert al públic.

 

PAUTES DE PARTICIPACIÓ

·        Inscripció al web de la trobada assenyalant l’opció amb qui és vol tenir el “Diàleg fotogràfic personalitzat” de 30 minuts.

·        El cost per cada  “Diàleg fotogràfic personalitzat” és de 30 €.

·        Les places són limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

·        Cada inscrit rebrà una notificació de l’organització dient-li a l’hora que té el seu “Diàleg fotogràfic personalitzat” amb JOSEP BOU / MONICA LOZANO o ambdós.

·        El material per visionar és presentarà amb suport físic: paper fotogràfic, fotocòpies… no s’acceptarà qualsevol altres format.

 

 

ON ES FARAN ELS DIÀLEGS FOTOGRÀFICS PERSONALITZATS

·        Dia: Diumenge 11 de maig de 2014

·        Lloc: Sala d’actes de l’Ajuntament de Passanant i Belltall

·        Hora: De 10,30 a 12,30 hores.