Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

COL·LECCIÓ PassFOTO 13x18. "Viatge a la Conca de Barberà 3"

Viatge a la Conca de Barberà 3 és el tercer llibre, dels cinc, de la col·lecció PassFOTO 13x18. Hem dividit en cinc zones geogràfiques la comarca de la Conca de Barberà, un llibre per a cada una d’elles i un per any, a través dels quals explorarem els vint-i-dos municipis i les seves pedanies de la comarca. Un viatge fotogràfic creatiu que els fotògrafs: Josep Bou, Jaume Bisbal, Anna Isan, Conchi Martínez, Maria Gregori i Enric de Santos han realitzat per carrers, places, indrets i espais dels municipis per on han caminat, passejat i s’hi han perdut per poder copsar imatges plenes d’actualitat, de noves percepcions i d’una visual plàstica sincera, noble i ètica sobre aquesta comarca, sovint oblidada, del nostre país.
 
No hem volgut viatjar sols i ens ha semblat que la millor i més adient companyia que podríem tenir, en aquest tercer llibre, seria la de l’escriptor Josep Vallverdú. Ben segur que ningú com ell pot reflectir l’esperit i el tarannà d’aquest petit tros de país.
 
Hem tingut altres bons companys de viatge, sense ells aquesta edició no hauria estat possible; i volem donar les gràcies al suport institucional, municipal, empresarial i al mecenatge de famílies que estimen la Conca de Barberà. Des del primer moment, hem comptat amb el suport de tots ells perquè aquest llibre sigui avui a les vostres mans.
  
Esperem que gaudiu d’aquest viatge.