Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

MÒNICA LOZANO. Ponència "COM DONAR VISIBILITAT AL TEU TREBALL"

Quan s’elegeix la fotografia com a mitjà d’expressió i comunicació, moltes vegades es desconeix la complexitat del mitjà i les seves pròpies regles de joc, fet que dificulta l’avançament en el projecte, ens desorienta o ens condueix a recorreguts circulars, que ens aboquen a un camí sense sortida.

 

Basant-me en la meva pròpia experiència com a gestora al capdavant de Cienojos, en aquesta trobada parlaré de la necessitat que tenen avui en dia els fotògrafs de donar visibilitat al seu treball, en un context enormement saturat de imatges, i de les dificultats que troben en el camí. Aprofundiré, i us oferiré algunes pistes i pautes, sobre com orientar-se i progressar en la direcció encertada i idònia per a qualsevol projecte fotogràfic que es tingui entre mans o que estigui gestant-se.

 

Qui sóc com a fotògraf/a; quins objectius pretenc assolir; quines carències formatives tinc i com solucionar-les; què és un projecte fotogràfic; com desenvolupar-lo, i, el més important,  com comunicar-ho per assolir les fites proposades. Aquestes són algunes de les qüestions essencials sobre les quals versarà la ponència i que junts analitzarem i debatrem.

 

Mónica Lozano

Directora de Cienojos

Llicenciada en Ciències de la Imatge Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid.