Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

Marta Dahó (Milà, 1969)

 

  

Llicenciada en Història de l’Art per la UAB i Màster en Estudis Avançats en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. És comissària d’exposicions i compagina aquesta tasca amb la docència. Actualment imparteix cursos de Teoria i Història de la Fotografia a l’Escola Idep i col·labora amb l’Escola Lens de Madrid.

 

Des del 1995 ha comissariat nombrosos projectes expositius per a institucions de prestigi internacional com la Fundació Mapfre, amb qui va presentar la retrospectiva de Graciela Iturbide (exposició que també es va poder veure al Fotomuseum Wintertur, la Pinacoteca de Sao Paulo, el Museo de Arte Moderno de México i als Rencontres de la Photographie d’Arles), amb Magnum Photos (on va ser responsable d’exposicions entre el 2001 i el 2005) i la sala Metrònom (on va ser responsable d’exposicions entre el 1995 i el 2001).

 

També ha col·laborat amb diversos festivals de fotografia com l’SCAN (membre del comitè artístic en les seves dues primeres edicions i cocomissària de Talent Latent’o8), Fotofreo (Fremantle, Austràlia) on va presentar el diaporama d’autors emergents europeus An Idea of Europe, el festival de Fotografia de Roma o els Encontros da Imagem de Braga on ha presentat conferències i realitzat lectures de dossiers de presentació / catàlegs i porfolis.