Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

TUTORIA DE PROJECTES FOTOGRÀFICS

 

 

Aquesta és una activitat programada per Passanant FOTO adreçada a totes  les persones que estiguin interessades en l’opinió de professionals vinculats en el món fotogràfic, però que desenvolupen la seva tasca en diferents àrees i àmbits. Hem seleccionat un nombre de professionals, però n’hi anirem incorporant de nous, perquè us puguin ajudar i donar-vos la seva opinió per avançar en el camí, de vegades llarg i solitari, que representa per a un fotògraf la realització d’un projecte, sigui quin sigui el seu format.

 

TUTORIA MARTA DAHÓ. Punt de trobada a Barcelona.

Llicencia en Història de l’Art. Comissaria de projectes

 

TUTORIA JOSEP BOU. Punt de trobada a Passanant.

Fotògraf. Director – Creador de Passanant FOTO

 

TUTORIA LUCA PAGLIARI. Punt de trobada a Barcelona.

Fotògraf. Coordinador d’Estudi Superiors de Fotografia a IDEP.

 

TUTORIA JESÚS MICÓ. Punt de trobada a Barcelona.

Fotògraf. Comissari de Talent Latent

 

Podeu seleccionar el tutor que penseu que millor us pot ajudar. Hi ha vegades que opinions diferents poden ser complementàries i enriquidores a l’hora dotar de concepte, estructura, estètica, tècnica… un projecte, per això podeu seleccionar-ne més d’un si ho creieu adient.

 

La durada de la tutoria l’hem establert en una o dues hores segons tutor, que es pot gastar a lo llarg de 3 mesos a partir de la inscripció (si la tutoria és d’una hora) o de la primera trobada (si la tutoria és de dues hores). L’organització posarà en contacte ambdós (tutor i inscrit) perquè acordin el dia, hora i lloc on trobar-se.

 

El material fotogràfic es pot presentar físicament (còpies en paper) o mitjançant l’ordinador. Si es decideix fer-ho amb l’ordinador, la persona inscrita l’ha de porta. L’organització aconsella dur còpies en paper.

 

Recomanem fer una llista amb el dubtes, preguntes, inquietuds…que us genera el projecte.

  

  

INSCRIPCIÓ ON-LINE TUTORIES

 

El preu per tutoria d'un hora  amb MARTA DAHÓ és de 95,00 €

El preu per tutoria dues hores amb JOSEP BOU és de 120,00 €

 

El preu per tutoria d’un hora amb LUCA PAGLIARI és de 125,00 €

El preu per tutoria d’un hora amb JESÚS MICÓ és de 140,00 €

 

El pagament es farà per transferència bancària al c/c de La Caixa 2100 0003 11 0200552726 indicant en el resguard el nom i cognoms i la referència TUTORIA

 

L’organització posarà en contacte ambdós (tutor i inscrit) perquè acordin el dia, hora i lloc on trobar-se, previ pagament de la inscripció