Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

VENDA LLIBRES COL·LECCIÓ PassFOTO 13x18

 

La col·lecció PassFOTO 13x18 neix en el marc de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto que acull el municipi de Passanant i Belltall.

Aquesta col·lecció la creada en Josep Bou que també n’és el coordinador i supervisor. En cada un dels llibre en Josep Bou fotografia l’atmosfera de la part de la Conca seleccionada per forma part de cada un dels llibres.  El llibre no pretén ser una guia, ni un recull patrimonial de la Conca de Barberà és la visió d’uns viatgers, fotògrafs, amb noves mirades sobre la quotidianitat actual de les poblacions i paratges.

   

El preu per llibre "VIATGE A LA CONCA DE BARBERÀ", és de 20 euros més despeses d'enviament. COMANDA clica

Si desitgeu reservar la col·lecció sencera (5 volums) podeu fer-ho enviant un correu electrònic a info@passanantfoto.cat

 

 

VIATGE A LA CONCA DE BARBERÀ 5

 

En Josep Bou ha comissariat el treball dels fotògrafs: Pep Escoda, Joan Porredon, Sònia Villegas i Cristina Forés –tots ells vinculats a Passanant FOTO- que han fotografiat els municipis de Montblanc, Barberà de la conca i Vilaverd. L’escriptora Carme Martí ha col·laborat amb un relat creat especialment per aquets cinquè volum de la col·lecció.

 


   

 

VIATGE A LA CONCA DE BARBERÀ 4

En Josep Bou ha comissariat el treball dels fotògrafs: Miquel Abat, Josep M. Abadia, Cori Pedrola, Lluïsa Roca i Carles Vilella –tots ells vinculats a Passanant FOTO- que han fotografiat els municipis de Les Piles de Gaia, Pontils, Santa Coloma de Queralt i Rocafort de Queralt. L’escriptor i periodista Lluís Foix ha col·laborat amb un relat creat especialment per aquest quart volum de la col·lecció.

  

   

    

VIATGE A LA CONCA DE BARBERÀ 3

En Josep Bou ha comissariat el treball dels fotògrafs: Jaume Bisbal; Enric de Santos; Maria Gregori; Anna Isan i Conchi Martínez –tots ells vinculats a Passanant Foto- que han fotografiat els municipis de: Senan, Sarral, Pira, Solivella i Blancafort. L’escriptor Josep Vallverdú ha col·laborat amb un relat creat especialment per aquest tercer volum de la col·lecció.

 

   

  

VIATGE A LA CONCA DE BARBERA 2

En Josep Bou ha comissariat el treball dels fotògrafs: M. Teresa Closas; Sergi Estudillo; Xavi Moix; Joan Tomàs i Tomàs i Piko Zulueta tots ells vinculats a Passanant Foto- que han fotografiat els municipis de: l’Espluga de Francolí; Vallclara; Vilanova de Prades i Vimbodí i Poblet. L’escriptor i acadèmic Luís Goytisolo ha col·laborat amb uns magnífics textos.

   

  

 

VIATGE A LA CONCA DE BARBERA 1

En Josep Bou ha comissariat el treball dels fotògrafs: Manel Caballé; Albert Carreras; Josep M. Casanoves; M. Gràcia de la Hoz; Jordi Duocastella; Eugeni Gay; Isidre Pons i Lourdes Rué -tots ells vinculats a Passanant Foto- que han fotografiat els municipis i pedanies de: Conesa; Forès; Llorac; Passanant i Belltall; Savallà del Comtat i Vallfogona de Riucorb. Amb el seus poemes Joan Margarit ha il·lustrat aquest primer llibre.