Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > NOTÍCIES Tercer grup de comen...
 

18/05/2010

[Tornar]

Tercer grup de comentaris i fotos dels assistents a la cinquenà edició de Passanant Foto 2010

Des de Passanant Foto ens ha semblat adient compartir amb tots vosaltres alguns dels  comentaris i fotos que ens heu tramés a lo llarg d’aquest dies. Us animem a participar.

 
Hola Pep, Hem estat uns dies fora, però mai és tard per felicitar-vos, a tu i a la Teresa, per la organització del Passanant Foto 2010 i, alhora, encoratjar-vos a seguir oferint-nos aquest punt de trobada per a compartir la nostra dèria per la fotografia. Joan i M. Teresa

************
Queridos Josep y Teresa,
Os escribo para felicitaros por todo lo que estáis haciendo por los que estamos comenzando a andar en esto de la fotografía. Estáis trazando un camino de entusiasmo, conocimiento, paciencia y rigor que sin duda nos alienta a seguir adelante.
Os mando un fuerte abrazo y todo mi agradecimiento,
Alejandro Maestre

************

Em va agradar molt el festival Passanant i al final a la presentació del llibre em vas fer emocionar!
Aprecio molt la feina que feu tant tu com la Teresa i el suport que doneu als joves fotògrafs.
Et vaig coneixer farà un any a Gràcia a la galeria H2o a la intervenció del Translatici on vaig participar convidat per en Piko Zulueta ( culpable nº 1 de la meva passió per la fotografia!!)
Et passo un enllaç a l'entrada que he fet al meu blog aquest mateix matí:
http://elotroblog.pedroarroyo.es/2010/05/passanant-foto-2010.html
Una abraçada
Pedro

************

Bon dia, Teresa i Josep.
Abans de res vull felicitar-vos, una vegada més, per la vostra bona feina i implicació en aquest certamen, que cada any que passa he de dir que m'hi sento més a gust i espero que puguem continuar disfrutant-lo molt anys més.
Moltes gràcies.
Salut,
Xavi Moix.

************

Hola Teresa i Josep, Pasananteros o Glorietistes,
Els dies passen volant.
He tingut problemes de virus informàtics i sembla mentida com escomplica la feina!
Vaig tornar de PASSANANT una vegada més feliç de retrobar-me en un ambient tant familiar, acollidor, ple d’interès per la fotografia.
Això está consolidat i desitjaria que pugui anar a més. S’ho mereix i crec que pot fer-ho. És més, li pronostico un bon futur. I si s’apunta més gent haureu de buscar fórmules per acollir-les! No tirieu la tovallola. Tardareu encara molt a jubilar-vos.
En les meves experiències artístiques que he anat tenint al llarg de la vida n’hi ha hagut algunes de significatives que queden en la memòria per sempre. Una d’elles será la trobada amb Chema Madoz.
No puc més que felicitar-vos i agraïr la feina que esteu fent.
Espero retrobar-nos aviat.
Norbert.

************
 

 
El Norbert parlant amb el Chema Madoz a la Sala d’actes després de la magnifíca ponència que ens va oferir sobre “Els somnis dels objectes” i abans d’anar a visitar les exposicions programades.
 

 
El Josep Bou al Hostalet de la Sala de Comalats durant la sobretaula del dinar del diumenge 9 amb alguns dels fotògrafs que van participar el Premi Fotogràfic Ramon Aloy. D’aquest sobretaula va sortida la idea d’una nova activitat on-line per Passanant Foto 2011 que estem preparat i que esperem poder-vos informar ben aviat.
 

 
Josep Bou, Teresa Jové i Pep Escoda de Tarragona el diumenge 9 de maig just després de tancar Passanant Foto 2010.