Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

PASSANANT FOTO 2013

   

Inaugurarem la Trobada Fotogràfica Passanant Foto, vuitena edició, amb la ponència “LA IMATGE ENTRE BASTIDORS” a càrrec d’en Gonzalo Puch un fotògraf que ha desenvolupat la part més conceptual de la fotografia. La ponència de la Albert Gusí “ACTIVITAT EN MODE PAISATGE” va mantenir l’atenció permanent de tots els assistents, doncs ningú com ell domina la aplicació de la fotografia en les intervencions. A la sala Francesc Sanfeliu i Canela, la fotògrafa Lola Montserrat va presentar l’exposició fotogràfica FRÀGILS”. A la sala Antic Forn, aquest any, vam projectar l’exposició col·lectiva “ARBRES. A la sala del Local cultural de les escoles vam exposar “CUERPOS FUGACES” de la fotògrafa Sònia Villegas amb la que va guanyar el “PassFOTO produeix exposició 2012”.  Com a cloenda dels actes del primer dia de la trobada vam presentar el quart llibre Viatge a la Conca de Barberà 4 de la  col·lecció PassFOTO 13x18 amb fotografies de: Josep Bou, Miquel Abat, Josep M. Abadia, Cori Pedrola, Lluïsa Roca i Carles Vilella.

Aprofitant que la celebració de la trobada coincidia amb el dia Internacional del Col·lodió Humit en Joan Porredon va fer-ne una petita demostració i un retrat a tots els assistents.

 

El segon dia de la trobada al matí els fotògrafs prèviament inscrits van participar en l’activitat “PassFOTO produeix exposició” presentant, en un acte públic i obert a tothom, els seus projectes en format d’exposició, a un jurat, perquè aquest seleccionés el guanyador o guanyadora. El projecte guanyador es produirà i exposarà en la propera edició de Passanant Foto. Pels volts del migdia es van obrir les exposicions al públic en general.

 

En l’àrea de comunicacions seguim amb el servei de difusió des del lloc web de la trobada de les activitats fotogràfiques (exposicions, premis, publicacions, tallers…) fetes  per tots els assistents a la Passanant Foto, així com informacions  vàries.

 

Josep Bou

Director de Passanant Foto